Over Easyfit Loon op Zand

Easyfit Loon op Zand helpt leden sinds 2015 weer fitter, slanker en gezonder te worden. We streven ernaar deze over te brengen op jou door onze kennis en professionaliteit dagelijks in te zetten en samen met jou te werken aan jouw doelstellingen. Verbondenheid met en tussen onze leden dragen we hoog in het vaandel.

Easyfit Loon op Zand is jouw persoonlijke coach.

Waarom Easyfit Loon op Zand?

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Nieuwe leden starten bij Easyfit Loon op Zand altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Vertrouwde omgeving

Bij Easyfit Loon op Zand stap je een club binnen waar iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter – welkom is.

eGym Cirkel

De eGym Cirkel is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Word fitter in 30 minuten met eGym!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Easyfit Loon op Zand: Jouw partner voor Afvallen, Gezondheid en Ontspanning

Het is al meer dan 8 jaar bekend dat Easyfit Loon op Zand mensen uit Loon op Zand e.o. helpt op het gebied van afvallen, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de Gratis Proefweek fitness geven we iedereen de kans om vrijblijvend kennis met ons te maken. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Benieuwd welk lidmaatschap er bij jou past? Doe dan de online Lidmaatschapstest op deze pagina.